Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Szabóné Darabos Dóra vagyok a https://www.kiddolino.hu/ megálmodója. Többgyermekes anyukaként kezdtem gyerekruhával foglalkozni néhány évvel ezelőtt. Eleinte gyermekeim, majd a család és barátok csöppségeinek feleslegessé vált holmijait juttattuk el új "kisgazdájukhoz". Mára már túlnőttünk ezen, nagylányom is besegít. Saját tapasztalataim alapján igyekszem megkönnyíteni a kisgyermekes szülőknek az otthonról történő kényelmes vásárlást.

Folyamatosan bővülő termékeinkkel megpróbáljuk kielégíteni mindazon igényeket, amire a születéstől felnőtt korig szükség lehet. A ruhákon kívül, cipőt, egyéb babatermékeket (pl. lábzsák, kenguru, stb.), játékokat, kiegészítőket, ágyneműket is találtok nálunk. A webáruház kategóriáit úgy próbáltuk kialakítani, hogy egyértelmű és átlátható legyen. Ruha típusonként illetve lány és fiú ruha méretek szerint is tudtok nézelődni.

Fontos számunkra a minőség, a szépség és a praktikusság mellett. Persze az sem hátrány, ha a szeretett darabot sokáig tudja hordani, használni a gyermek.

Egyedileg válogatott, új, és használt gyerekruhákat kínálunk, ezzel is minél jobban alkalmazkodva a különböző vásárlói igényekhez. Minden darabot egyedileg fotózunk és mérünk, hogy a megrendelőink biztosan a legmegfelelőbb terméket kapják az online vásárlás során. Mindig a fotón szereplő adott termék tulajdonságait és méreteit tüntetjük fel a termékleírásban.

Minőségi besorolásunk a következők alapján történik:

- új, címkés: teljesen új, címkés termék, soha nem volt még használva

- új, címke nélkül: teljesen új, lecímkézett termék, mely nem volt használva

- hibátlan, újszerű: nincs rajtuk címke, maximum 1-2-szer volt használva, állapota szinte teljesen megegyezik az újjal

- megkímélt, keveset használt: keveset hordott, állapota szép, kevésbé látszik rajta a használat

- használt, jó állapotú: abszolút jó állapotú termékek, amelyeken látszik, hogy volt mosva, de minőségük teljesen megfelel a mindennapi használatra

- használt, apróbb hibával: ezeken a termékeken már látszik a használat, előfordul hiba, melyet feltüntetünk a termékleírásban.

Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy vásárlóink elégedettek legyenek. Amennyiben mégis találnál olyan hibát, ami nem volt feltüntetve és kellemetlenséget okoz, jelezd felénk!

A rendelésedet mielőbb összekészítjük, gondosan becsomagoljuk és eljuttatjuk hozzád az általad kiválasztott módon. Szállítási és fizetési lehetőségekről itt tájékozódhatsz!

 

Ha kérdésed van írj vagy hívj és segítünk!

További kellemes vásárlást!